VORES VISION: VI BYGGER FREMTIDENS GRØNNE ENERGI SYSTEMER

 • Previous
 • Next
 • Udnyttelse af overskudsvarme

  Udnyttelse af overskudsvarme

  Løgstør Fjernvarme

  Læs mere

 • 15.000 m2 solvarmeanlæg

  15.000 m2 solvarmeanlæg

  Solvarme i Vindblæs

  Læs mere

 • 16 km transmissionsledning i Hammel

  16 km transmissionsledning i Hammel

  Hammel Fjernvarme

  Læs mere


Hos AAEN Rådgivende Ingeniører A/S er vi specialister i fjernvarme og grøn energiproduktion. Vores kunder er primært fjernvarmeværker og vores ydelser er designet til specifikt at dække de behov som forsyningsselskaber og energitunge virksomheder har. Vi har en helhedsorienteret tilgang til vores arbejde og kan levere totalrådgivning lige fra de første skitser og tanker til projektet står færdigt. Dette omfatter ydelser såsom myndighedsbehandling, projektering, udbud og kontrahering, samt tilsyn og arbejdsmiljøkoordinering.
Omdrejningspunktet for vores rådgivning er vedvarende energi og energieffektivitet. Viden om den nyeste grønne teknologi er derfor en forudsætning for vores arbejde og miljøvenlige løsninger, strategisk energiplanlægning og ressourcehåndtering er blandt vores kerne ydelser. For at kunne rådgive vores kunder bedst muligt, skal vi være på forkant med den teknologiske og politiske udviklingen inden for produktion, distribution og anvendelse af energi. Vi er løbende involveret i en række udviklingsprojekter af både national og international karakter.

Aaen A/S arbejder med indeklima-, energi og miljøprojekter. Vores portefølje omfatter både traditionelle og ingeniørtekniske ydelser, der er grundlaget for alle planlægning- og etableringsprojekter, samt specialiserede ydelser, der bygger på virksomhedens mangeårige erfaringsgrundlag indenfor alternativ energi og projektudvikling i udlandet.
Aaen A/S har pt. ingen ledige stillinger. Du er dog altid velkommen til at fremsende en uopfordret ansøgning inkl. CV til Aaen A/S. Vi har igennem de sendes mange år har altid haft en praktikant ansat. Er du på udkig efter en praktikplads, kan du sende en asøgning til os. Att.: Bettina Skjoldborg, HR manager: bs@aaenas.dk
 

Aaen A/S © 2016